3.04.2013

Product: Garnier BB roll for eyes vs Garnier Miracle Skin Perfector for Eyes

Garnier BB roll on vs Garnier Miracle Skin Perfector for eyes



Garnier BB roll on for eyes 
 Τι είναι: ένα beauty balm για μάτια, που φωτίζει το βλέμμα,χαρίζοντας μια ελαφριά κάλυψη ενώ ταυτόχρονα είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα απο λεμόνι και καφφεινή, που μπορεί να βελτιώσουν την εμφάνιση κύκλων και πρηξίματος στα μάτια   Δεν είναι concealer (όπως έχει λανσαριστεί) αλλά δίνει αρκετή φωτεινότητα στα μάτια με ελαφριά "προβλήματα". Διατίθεται σε δύο χρώματα, light και medium, και είναι στα 15ml.


Garnier Miracle Skin Perfector Eye roll on
Επίσης beauty balm για τα μάτια, εμπλουτισμένο με haloxyl για θεραπεία των προβληματικών ματιών και ταυτόχρονα φωτεινότητα. Έχει λανσαριστεί ως ΒΒ για τα μάτια. Διατίθεται σε δύο χρώματα, light και medium, στα 7 ml και πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει και στην ελληνική αγορά.


Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ
Το πρωτότοκο Garnier BB roll on for eyes δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει απο το νέο Garnier Miracle Skin Perfector Eyes roll on. Αυτό γιατί το Garnier BB roll on for eyes:

1.  Είναι πιο φωτεινό
2. Έχει πιο ελαφριά υφή
3. Απλώνεται πολύ πιο εύκολα
4. Πραγματικά φωτίζει τα μάτια ενώ η απόχρωση του Garnier Miracle Skin Perfector Eye roll on δεν είναι τόσο αποτελεσματική σε αυτό το κομμάτι

Το νέο Garnier Miracle Skin Perfector Eye roll on έχει δώσει αρκετή βάση στο packaging που το θέλει να είναι εύκολο στην χρήση και αρκετά μικρό για να χωράει στο τσαντάκι σας πάντα και παντού-ιδιότητες που έχει και το πρωτότοκο Garnier BB roll on for eyes που αν και πιο μεγάλο, είναι επίσης αρκετά λεπτό και εύκολο να για χωράει σε οποιαδήποτε τσάντα. Προσωπική άποψη, η δεύτερη version Garnier Miracle Skin Perfector Eye roll είναι αρκετά υποδεέστερη ποιοτικά (αν και προϊόν μαζικής κατανάλωσης) σε σχέση με την πρώτη version, Garnier BB roll on for eyes. 




Σημειώνω ότι κανένα από τα δύο δεν αποτελεί concealer και δεν πρέπει αξιολογείται με τις ιδιότητες ενός concealer αλλά ενός illuminator, (θα μπορούσε να αποτελεί μια είναι οικονομική version του YSL Touche Eclat μόνο όμως για μάτια ), είναι μια καλή καθημερινή, ελαφριά λύση για μάτια που θέλουν φωτεινότητα. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More