11.15.2012

How to & Products: Μαύροι Κύκλοι & "Σακούλες"

Τα μάτια μας χρειάζονται καθημερινή ενυδάτωση μιας και το δέρμα σε αυτή την περιοχή είναι πολύ λεπτό και φθείρεται εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι επειδή ακριβώς η επιδερμίδα των ματιών είναι λεπτή, τα συστατικά από τα προϊόντα περιποίησης απορροφώνται αρκετά εύκολα. 


Εκτός απο την κρέμα ματιών, την οποία δεν πρέπει να παραλείψεις σε καθημερινή βάση, πρωί και βράδυ, υπάρχουν προϊόντα όπως τα eyeslices τα οποία είναι εμπλουτισμένα με θρεπτικά συστατικά που λειτουργούν συμπληρωματικά στην περιποίηση των ματιών σου. 

Πιο συγκεκριμένα, τα eyeslices είναι gel patches εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά και συμπλέγματα βιταμινών που βοηθάνε τα μάτια σου να αποβάλλουν τις ελεύθερες ρίζες, τις τοξίνες που ευθύνονται για την κουρασμένη όψη τους ή το πρήξιμο. 


Γιατί τα Eyeslices όντως λειτουργούν: 

Τα συστατικά που περιέχουν είναι απόλυτα φιλικά με τα μάτια σε αντίθεση με τις κρέμες που μπορεί να περιέχουν κάποιον παράγοντα ερεθισμού, δεν περιέχουν parabens και μπορούν να φορεθούν από χρήστες φακών επαφής.

Ενυδατώνουν τα μάτια κάτι που βοηθάει στην απορρόφηση των συστατικών της κρέμας ματιών που χρησιμοποιείς. 

Είναι καταπραϋντικά και σε συνδυασμό με τη συνιστώμενη θερμοκρασία διατήρησης τους που είναι εντός ψυγείου πάντα, δροσίζουν τα μάτια, απορροφώντας πραγματικά την κούραση. 




Είναι εξειδικευμένα, καθώς θα βρεις 5 είδη για συγκεκριμένες παθήσεις το καθένα:

1. Legendary Eyes: για μαύρους κύκλους και σακούλες



2.All in One Professional: για όλες τις παθήσεις των ματιών



3. iCandy Eyes: για ρυτίδες και λεπτές γραμμές


4. In Vogue Eyes: για κόκκινα και ερεθισμένα μάτια


5. Happy Eyes: αλλεργικά συμπτώματα και ενυδάτωση



 Χρησιμοποιείς τα eyeslices για 7-10 λεπτά και είναι για 10 χρήσεις το καθένα! 

Είναι ιδανικά για να ξεκινήσεις την ημέρα σου το πρωί-θα δροσίσουν τα μάτια σου και θα απορροφήσουν το πρήξιμο για να δείχνεις φρέσκια και ξεκούραστη! 

Διαφορετικά μπορείς να τα χρησιμοποιείς το βράδυ, για ένα δεκάλεπτο και θα πάρουν όλη την κούραση και την ένταση της ημέρας απο τα μάτια σου! 

Τα βρίσκεις online στο http://www.eyeslices.gr/ ή http://www.bioin.gr/ καθώς και σε επιλεγμένα  hondos center και καταστήματα οπτικών!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More