9.03.2012

Trend & Products: Royal Simplicity!

Απλό smokey eye και δέρμα σε μίνιμαλ τόνους είναι αυτό που κυριάρχησε στο show Burberry για Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012-13.


Τα καλλυντικά Burberry τα οποία μπορείς να βρεις στα Attika και Golden Hall, χαρακτηρίζονται απο απαλούς γήινους τόνους, υφές που γίνονται ένα με το δέρμα και αισθητική ανάλογη του οίκου.

Το χαρακτηριστικό αυτού του smokey eye, είναι το χρώμα που σβήνει μέχρι ψηλά στο κόκκαλο σε ένα απλό κυκλικό σχήμα, και στο κάτω βλέφαρο το χρώμα τοποθετείται μέχρι και αρκετά χαμηλά-για αυτο το λόγο, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη έμφαση στο να είναι τέλεια καλυμμένη (concealer) οποιαδήποτε ατέλεια των ματιών, όπως οι κύκλοι προκειμένου να μη δείξει κουρασμένο το βλέμμα.


Για το look, χρησιμοποιήθηκε αρχικά το μολύβι κοντά στις βλεφαρίδες και για βάση η σκιά Gold Trench σε όλο το κινητό βλέφαρο. Στη συνέχεια αναμείχθηκε η σκιά Taupe Brown,στο κόκκαλο, στην εξωτερική γωνία και το κάτω βλέφαρο. Τέλος έδωσε το smokey effect, σβήνοντας το τελείωμα τις προηγούμενης σκιάς στο κόκκαλο και το κάτω βλέφαρο με την Almond.



Το πρόσωπο κρατήθηκε σε ήπιο τόνο, με ένα ημιδιάφανο foundation, και ένα ζεστό ροδακινί τόνο ρουζ που τοποθετήθηκε πολύ απαλά. Το look ολοκληρώνεται με τα χείλια σε τόνους της μόκας προς το nude.

Κλειδί για αυτό το look, είναι και τα έντονα γεμισμένα φρύδια,καθώς τονίζουν ακόμα περισσότερο αυτό το γήινο smokey eye και η έντονη στρώση μάσκαρα!


Extra: Μερικά προϊόντα εναλλακτικά είναι mac face & body foundation, mac eye pencil teddy, mac paintpot quite natural (για βάση), mac eyeshadow taupe  και wedge για το σβήσιμο, mac blush peaches.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More