12.16.2010

Product: Πόσα είδη Eyeliner υπάρχουν ?

Το eyeliner είναι απο τα αρχαιότερα και διαχρονικά προϊόντα μακιγιάζ. Ανάλογα πως απλώνεται το eyeliner μπορεί να κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα ή μικρότερα γιαυτό απλώνουμε το eyeliner με τρόπο που να ταιριάζει σε κάθε τύπο ματιών ξεχωριστά.

Το μολύβι είναι ο πιο συχνός σε χρήση τύπος eyeliner,  γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευκολία και με διάφορους τρόπους. Διατίθεται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων για κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας, όπως το καφέ είναι ωραίο για πρωινό μακιγιάζ και το μαύρο για πιο βραδινό. Είναι ο κατάλληλος τύπος eyeliner για αρχάριους λόγω της σκληρής μύτης του και της συμπαγής σύστασης, που δίνει περισσότερη σταθερότητα και έλεγχο. Επιπλέον οποιοδήποτε λάθος μπορεί να σβηστεί με ευκολία. 

Το υγρό eyeliner έχει ένα πιο γυαλιστερό αποτέλεσμα και πιο έντονο. Λόγω της υγρής μορφής του, βοηθάει στο να δημιουργηθούν πιο ευδιάκριτες, σκληρές γραμμές. Είναι πιο δύσκολο για αρχάριους γιατί το προϊόν είναι υγρό και γλιστράει εύκολα. Χρειάζεται σταθερότητα στο χέρι αλλά η δυσκολία του είναι θέμα συνήθειας. H μορφή του είναι αρκετά σταθερή και σε περίπτωση λάθους φεύγει με λίγο baby-oil ή υγρό ντεμακιγιάζ.

Η πιο καινούργια μορφή eyeliner είναι τα gel eyeliner, σε βαζάκι. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για όλα τα γούστα. Η εφαρμογή τους είναι αρκετά εύκολη και γίνεται χρησιμοποιώντας το ειδικό μικρό και λεπτό πινέλο . 

Η χρήση των eyeliner είναι διαχρονική και δεν περιορίζεται πλέον μόνο στο να διαγράφει τα μάτια μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω ή κάτω απο τη σκιά ή ώς βάση σε όλο το βλέφαρο σε ένα αντίστοιχο χρώμα με την σκιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More