12.13.2010

How to: Χείλια για Smokey Eyes!

Τα smokey eyes, είναι ενα look που ταιριάζει με κάθε χρώμα κραγιόν στα χείλια αρκεί να μην είναι πολύ έντονο. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια χρώματα κραγιόν που αναδεικνύουν τα smokey eyes και δίνουν αρμονία στο μακιγιάζ. Τα ουδέτερα χρώματα στα χείλια δεν σημαίνει οτι το μακιγιάζ γίνεται ανεπίσημο. Αυτό που θέλουμε απο ενα μακιγιάζ είναι να παντρέψουμε τα χρώματα έτσι ώστε να υπάρχει μια αρμονία και ενα συγκεκριμένο style, χωρίς να είναι λίγο απο όλα ή πολύ απο όλα. 

Nude χείλια. Τα χείλια που φαίνονται γυμνά απο χρώμα, και έχουν συνήθως το χρώμα του δέρματος με μια κρεμώδη λάμψη. Τέλεια επιλογή για τα smokey eyes αφού δεν θέλουμε να έχουμε έντονα μάτια μαζί με έντονα χείλια. Τα nude χείλια επειδή είναι τόσο ιδιαίτερα κρατούν την προσοχή στα μάτια χωρίς να κάνουν τα χείλια αδιάφορα. Επίσης τα nude χρώματα κάνουν τα χείλια να φαίνονται μεγαλύτερα ειδικά αν είναι σε μορφή gloss. 



 


Τα ροζ χείλια.Τα ροζ δίνουν ένα πιο κοριτσίστικο και απαλό τόνο στα χείλια καθώς είναι πιο ήπια απο τα nude.  Τα ροζ θέλουν ιδιαίτερη προσοχή να βρείτε τον κατάλληλο τόνο που αναδεικνύει την επιδερμίδα σας. 






 


Μια πιο επίσημη εμφάνιση αποτελούν τα κόκκινα χείλια με την προϋπόθεση οτι το smokey eye είναι πιο ήπιο σε χρωματισμό και όχι πολυ σκούρο. Το κόκκινο υπάρχει σε διάφορους τόνους για να επιλέξετε το πιο κολακευτικό για εσάς. 



 


Τέλος, τα ροδακινί χείλια συμπληρώνουν τέλεια ενα smokey eye μακιγιάζ και είναι μια εναλλακτική στο ροζ χρώμα. Υπάρχουν σε πολλούς τόνους, απο πορτοκαλί μέχρι απαλά ροδακινί παστέλ.




Όποιο χρώμα αν επιλέξετε, φροντίστε να έχετε καλά ενυδατωμένα χείλια για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. (Δείτε το σχετικό άρθρο εδώ: http://makeupfashionfacegr.blogspot.com/2010/09/blog-post.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More