12.03.2010

How to: Tέλειες φυσικές βλεφαρίδες!

Τα μάτια είναι απο τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του προσώπου και σίγουρα κάνουμε ότι καλύτερο για να τα αναδείξουμε. Ακόμα και αν δεν απασχολήστε ιδιαίτερα με το μακιγιάζ των ματιών δεν παραλείπετε ποτέ να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα. 
Παρόλο που η φροντίδα για τις βλεφαρίδες δεν είναι πολύ διαδεδομένη, υπάρχουν μερικά πράγματα που ενισχύουν την υγεία και την εμφάνιση τους και κάνουν την διαφορά. 
Το πιο βασικό κομμάτι είναι να αφαιρείται τελείως η μάσκαρα, και ειδικά απο τις ρίζες των βλεφαρίδων, που επηρεάζονται περισσότερο. Τα υπολείμματα μασκαράς, κάνουν τις βλεφαρίδες αδύναμες και με τα χρόνια πιο ευάλωτες για να αρχίσουν να πέφτουν. 


Υπάρχουν πολλά προϊόντα ειδικά για την φροντίδα και την θρέψη των βλεφαρίδων πλούσια σε βιταμίνες Β και D. Ένα προϊόν που είναι φυσικό και πολύ αποτελεσματικό είναι το καστορέλαιο (μπορεί να εφαρμοστεί και στα φρύδια) το οποίο θρέφει και αυξάνει των ρυθμό ανάπτυξης των βλεφαρίδων και μπορείτε να το εφαρμόζετε κάθε βράδυ. Είναι πολύ απλή και σύντομη διαδικασία. 


Για να αναδείξετε τις βλεφαρίδες σημαντικό προϊόν είναι η μάσκαρα. Για τα μέγιστα καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο βουρτσάκι μασκαράς που θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Τα βουρτσάκια που έχουν καμπύλη, είναι η κατάλληλα εγια να δουλέψετε την μάσκαρα σε πολλές βλεφαρίδες ταυτόχρονα και να δώσετε μια ελαφριά καμπύλη χωρίς να χρησιμοποιήσετε ψαλιδάκι βλεφαρίδων. 


Τα εύκαμπτα, λαστιχένια βουρτσάκια είναι κατάλληλα για να δώσουν όγκο στις βλεφαρίδες ,

ενώ τα βουρτσάκια  με τρίχες χτένας ξεχωρίζουν και δίνουν μήκος στις βλεφαρίδες. 


 







Παρόλα αυτά αν έχετε κοντές βλεφαρίδες, είναι καλό να επιλέξετε ένα βουρτσάκι με κοντές τρίχες για μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή μασκαράς. 




Αν προτιμάτε να χρησιμοποιήστε ψαλιδάκι βλεφαρίδων για να δώσετε καμπύλη, μπορείτε να το ζεστάνετε λίγο με το πιστολάκι πριν το εφαρμόσετε στις βλεφαρίδες. Αν βάλετε λίγη πούδρα ή αν έχει πέσει σκιά στις βλεφαρίδες είναι καλό γιατί θα βοηθήσει την μάσκαρα να κολλήσει στις βλεφαρίδες και να γίνει πιο σταθερή. 





Μπορείτε να ρυθμίσετε πόσο μάσκαρα θέλετε βάζοντας επιπλέον στρώσεις-αυτό θα δώσει έντονο αποτέλεσμα. Περιμένετε να στεγνώσει η πρώτη στρώση , η δεύτερη κ.ο.κ. μέχρι να απλώσετε την επόμενη ειδικά αν χρησιμοποιήσετε αδιάβροχη μάσκαρα. Αν βάζετε στρώσεις χωρίς να έχει στεγνώσει η προηγούμενη, η γραμμή eyeliner μάσκαρα θα κάνει κόμπους στις βλεφαρίδες και θα κολλάει.Χτενίστε τις βλεφαρίδες πριν και μετά την εφαρμογή μάσκαρας για καλύτερα αποτελέσματα. 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More