2.12.2011

Trend: Μακιγιάζ Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011

Στα fashion shows οίκων μοδας  C.Dior, Fendi, D&G, Gucci, Cavalli, G.Armani είδαμε τα Ανοιξιάτικα και Καλοκαιρινά Trend του μακιγιάζ .Μπορείτε να διαλέξετε τα χρώματα που σας ταιριάζουν για να αναδείξετε σωστά τα φυσικά χαρακτηριστικά σας και να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας!


Τα έντονα χείλια, παραμένουν στη μόδα, αλλά με πιο φωτεινά, ανοιξιάτικα/καλοκαιρινά χρώματα. Το ανοιχτό κόκκινο, το έντονο πορτοκαλί, τα φανταχτερά ρόζ και το φούξια, κυρίως σε matte υφές είναι τα χρώματα που θα φορέθουν.


Αν επιλέξετε έντονα χείλια, κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε πιο ήρεμους τόνους. Φροντίστε τα χείλια σας να είναι καλά ενυδατωμένα, εφαρμόστε lip liner στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν, σε όλη την επιφάνεια των χειλιών. 
Τονίστε καλά τις βλεφαρίδες, εφαρμόστε μια ουδέτερη σκιά κοντά στο χρώμα του δέρματος σας, και επιλέξτε bronzer σαν ρούζ για τα τονίσετε τα μάγουλα ελαφρά ή ρούζ στην ίδια χρωματική οικογένεια με το κραγιόν.  Το άσπρο δέρμα αναδεικνύει ιδιαίτερα αυτά τα χρώματα, γι'αυτο μη το παρακάνετε με το bronzer.


Οι γήινοι τόνοι, σε όλο το πρόσωπο και στα χείλια, το μονοχρωματικό μακιγιάζ, παραμένει για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011. Βλέπουμε χρώματα που είναι πολύ κοντά, σχεδόν ένα με το φυσικό χρώμα της επιδερμίδα που θα αναδεικνύουν την φυσικότητα του προσώπου.

Οτι ισχύει για τα χείλια, ισχύει και για τα μάτια για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011. Έντονα παστέλ χρώματα, όπως το κίτρινο, το ανοιχτό πράσινο, το κόκκινο, το φούξια, το έντονο γαλάζιο και τo bronze. Επίσης τα πολύ απαλά smokey eyes.





Όπως πάντα,με έντονο μακιγιάζ στα μάτια, κρατήστε τα χείλια ουδέτερα! Για πιο ζωντανό χρώμα, βάλτε μια άσπρη βάση, πριν εφαρμόσετε μια έντονη σκιά-έτσι το χρώμα θα έχει ακόμα πιο ζωντανό αποτέλεσμα.

3 σχόλια:

Θα τολμήσω τα έντονα χείλη φέτος! Πήρα ήδη ένα έντονο ροζ κραγιόν, με λίγη διάφανη πούδρα πετυχαίνω ροζ ματ χείλη. Τώρα ψάχνω ένα πορτοκαλί. Καμία πρόταση; Ίσως το lady danger της MAC, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά το έχω δει σε άλλους και μου αρέσει.

Εκτος απο το Lady Danger απο ΜΑC,υπάρχει το Morange που ειναι πιο ανοιχτο πορτοκαλί και το Meltdown. Επισης απο Makeup Forever, η απόχρωση 40-Satin Bright Orange. Απο τον Μαρτιο, θα βγουνε και οι συλλογες μακιγιάζ ανοιξη 2011, ετσι θα εχεις περισσοτερες εναλλακτικές. Οτι επιλογη κάνεις, προσεξε να ταιριαζει με την επιδερμίδα σου και να μη χαλαει τη φυσικότητα του προσωπου! Οι αποχρωσεις του ροζ και του πορτοκαλι ειναι παρα πολλες, διαλεξε αυτο που σου ταιριάζει καλύτερα! Για ακομα πιο εντονο matte χρωμα και διάρκεια, μπορεις να χρησιμοποιήσεις μια σκια στην ιδια απόχρωση με το κραγιον, πανω απο αυτο, με πολυ προσοχη προσεχωντας το δέρμα γυρω απο τα χειλια να ειναι καθαρό!

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και για το τιπ με τη σκιά!

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More