4.17.2011

Product: MAC Viva Glam Gaga 2

Για το σκοπό της καταπολέμησης του HIV/AIDS και μετά την επιτυχία της συλλογής MAC Viva Glam Gaga 1, η MAC σε συνεργασία με την διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga, λανσάρει  2 συλλεκτικά χρώματα lipgloss και κραγιόν, σε συλλεκτική συσκευασία και με την υπογραφή της Lady Gaga. Τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων Viva Glam θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενημέρωση και την καταπολέμηση του HIV/AIDS σε γυναίκες, άντρες και παιδιά σε όλο τον κόσμο. 







Lip Gloss: σκούρο μπέζ με καφέ υπότονο, με πολύ διακριτικό shimmer. Ουδέτερο φυσικό χρώμα, ταιριάζει με όλες τις επιδερμίδες, 










Κραγιόν: Ουδέτερο nude ροδακινί χρώμα, με καφέ υπότονο, ημι-matte τελείωμα και mac amplified υφή.













H συλλογή είναι συλλεκτική και διατίθεται στα MAC για ένα χρόνο.




3 σχόλια:

Χάρηκα πολύ με τα νέα χρώματα γιατί το Gaga 1, αν και τέλειο χρώμα, δεν ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Γενικά στις ρόζ αποχρώσεις όπως ήταν το V.G.Gaga προσέχουμε πάντα το τόνο του δέρματος, ειδικά στα nude ροζ. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιες επιδερμίδες δεν μπορούν να φορέσουν ρόζ χρώματα. Απλώς παίζουμε με τόνο του ρόζ μέχρι να βρούμε τον κατάλληλο για την αντίστοιχη επιδερμίδα. Για αυτό όσο και να λατρεύετε ένα χρώμα, καλύτερα να συμβουλεύεστε έναν make up artist ώστε να ξέρετε ότι αυτό που φοράτε δείχνει ωραίο και πάνω σας!

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More