10.15.2011

How to: Κραγιόν χωρίς μολύβι

Το μολύβι λόγω τις σύστασης του που είναι πιο στεγνή και λιγότερο κρεμώδης απο ότι ένα κραγιόν, βοηθάει να διατηρηθεί το χρώμα του κραγιόν αυθεντικό στα χείλια. Επειδή όμως δεν υπάρχουν πάντα τα ακριβή αντίστοιχα χρώμα του κραγιόν σε μολύβι, διαβάστε παρακάτω ένα τρόπο για να διαρκεί το κραγιόν σας για ώρες χωρίς να έχετε χρησιμοποιήσει μολύβι χειλιών. 


1. Για να διαρκέσει το χρώμα χρειαζόμαστε μια καλή βάση. Σε καλά ενυδατωμένα χείλια και χωρίς υπολείμματα απο άλλο προϊόν, πάρτε με το δάχτυλο σας λίγο απο το κραγιόν και εφαρμόστε το στα χείλια. Δεν χρειάζεται να βάλετε πολύ. Εφαρμόστε χωρίς να ξεφύγετε απο το περίγραμμα των χειλιών, κάνοντας μασάζ με το χρώμα στα χείλια σας. Αυτό που θέλουμε είναι το χρώμα να εισχωρήσει καλά στο δέρμα των χειλιών, πιέζοντας ελαφρά και να είναι πλήρως καλυμμένα. 

2. Πάρτε ένα κομμάτι χαρτομάντιλο και πιέστε το ελαφρά πάνω στα χείλια ώστε να φύγει ότι περισσεύει απο το προϊόν.

Με την καθαρή μεριά του χαρτομάντιλου, εφαρμόστε το ξανά στα  χείλια χωρίς να το πιέζετε και πάρτε ένα πινέλο με λίγο πούδρα και εφαρμόστε την πάνω απο το χαρτομάντιλο, πιέζοντας ελαφρά στην περιοχή των χειλιών. 

3. Αυτό που έχει δημιουργηθεί είναι μια καλή βάση, που πρέπει να έχει στεγνή υφή. Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε το κραγιόν κανονικά απο την συσκευασία είτε με ένα πινέλο στα χείλια σας. 

Για λειτουργήσει σωστά αυτή η τεχνική θα πρέπει να μην έχετε υπολείμματα απο οποιοδήποτε ενυδατικό προϊόν στα χείλια και να μη χρησιμοποιήσετε κραγιόν με διαφανές τελείωμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More