12.09.2011

How to: 6 Τρόποι για το Eyeliner

Πως το eyeliner αλλάζει τα μάτια ανάλογα με τη θέση και το χρώμα ;  Διαβάστε Έξι βασικούς τρόπους για να μεταμορφώσετε τα μάτια σας! 



1. Εσωτερική γωνία: όταν φορέσετε ανοιχτόχρωμο eyeliner στην άνω και κάτω εσωτερική γωνία, θα φέρετε τα μάτια πιο μακρυά μεταξύ τους και θα φαίνονται πιο ανοιχτά. Αν φορέσετε σκούρο χρώμα στην εσωτερική γωνία, θα τα φέρετε πιο κοντά και θα φαίνονται πιο κλειστά. 

2. Εξωτερική γωνία: αν φορέσετε ανοιχτόχρωμο eyeliner στην άνω εξωτερική γωνία θα τονίσετε περισσότερο το πραγματικό σχήμα του ματιού σας, αν το φορέσετε στην κάτω εξωτερική γωνία με κλίση ανοδική και προς τα έξω, θα ανασηκώσετε το βλέμμα. Αν το eyeliner είναι σκούρο, τα μάτια σας θα πάρουν το σχήμα της γραμμής που κάνατε και θα αποκρύψουν αρκετά το πραγματικό σχήμα του ματιού σας, κάτι που συνήθως κάνουμε με ένα cat eye look. 

3.Κέντρο του άνω και κάτω βλεφάρου: Όταν τοποθετήσετε eyeliner (ισχύει μόνο για σκούρο) μόνο στο κέντρο του άνω και κάτω βλεφάρου, κοντά στις βλεφαρίδες και με μια ελαφριά καμπύλη, τα μάτια θα φαίνονται πιο στρογγυλά (doll eyes). Το μήκος και η θέση της γραμμής πρέπει να είναι ακριβώς πάνω και κάτω απο την κόρη του ματιού όταν κοιτάζουμε ευθεία.

4.Εσωτερικό του κάτω βλεφάρου: αν βάλετε ανοιχτόχρωμο eyeliner (άσπρο/μπεζ) τα μάτια θα φαίνονται πιο μεγάλα και ανοιχτά, ενώ αν βάλετε σκούρο χρώμα, θα φαίνονται πιο κλειστά και μικρά. 

5.Eσωτερικό του άνω βλεφάρου: αν τοποθετήσετε σκούρο χρώμα eyeliner, θα έχει ως αποτέλεσμα, οι βλεφαρίδες να φαίνονται πιο πυκνές και τα μάτια να είναι φυσικά τονισμένα, χωρίς να δείχνουν ότι είναι βαμμένα.

6.Εξωτερικό του άνω ή κάτω βλεφάρου: τοποθετώντας σκούρο eyeliner στο εξωτερικό του άνω ή κάτω βλεφάρου (μαζί ή ξεχωριστά), τονίζουμε το σχήμα όλου του ματιού, κάνοντας το να δείχνει ελαφρώς μεγαλύτερο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More