3.15.2012

Product: BB Creams /Tinted Moisturizers

Τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει μεγάλη καμπάνια απο γνωστή εταιρία μαζικής κατανάλωσης για μια BB cream ή αλλιώς tinted moisturizer. Τί είναι λοιπόν αυτό το προιόν που έχει προωθηθεί τόσο έντονα ;


Τα ΒΒ Creams aka Beauty Balms ή Tinted Moisturizers, είναι απλές ενυδατικές κρέμες με μία πολύ μικρή δόση χρώματος και υπάρχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην αγορά. Η μόδα σε συνδυασμό με την αναζήτηση όσο το δυνατόν πιο φυσικών τρόπων να ομορφαίνουμε το δέρμα μας, γέννησε την ανάγκη για ένα προιόν που θα μπορεί να φορεθεί εύκολα, άκοπα, θα έχει φυσικό αποτέλεσμα και θα ωφελεί σε ένα ποσοστό το δέρμα. 

Τα Tinted Moisturizers ή εμπορικά BB Creams, δίνουν μια ελαφρυά λάμψη στο δέρμα και ελάχιστο χρώμα. Σίγουρα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν ένα make up ή το concealer αν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε για να καλύψουμε ατέλειες αφού δεν διαθέτει καλυπτικές ιδιότητες. 

Όμως, αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το προιόν για να έχουμε φυσική όψη στο δέρμα, να μην το επιβαρύνουμε και παράλληλα να του προσφέρουμε τα ενυδατικά στοιχεία που του χρειάζονται, η κάλυψη μπορεί να γίνει τοπικά όπου χρειάζεται με το κατάλληλο χρώμα concealer. 

Διατίθοντε σε διάφορες μάρκες και υφές και με δείκτη SPF,παρακάτω είναι μερικά απο τα καλύτερα Tinted Moisturizers που θα βρείτε:

1.Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20, έχει αρκετή περιεκτικότητα σε χρώμα, δίνει μια διακριτική λάμψη, με δείκτη SPF 20 και διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σε υφή ειδικά για λιπαρό δέρμα


2.Bobbi Brown Tinted Moisturizer SPF15, ελαφρυά υφή και μεγάλη χρωματική ποικιλία


3. Dior Hydra Life Tinted Moisturizer, ελαφρυά υφή, με αρκετή χρωματική περιεκτικότητα, ένα προιόν κατάλληλο για κανονικά και πιο ξηρά δέρματα, μιας και προσφέρει συνεχή ενυδάτωση


4. Dermalogica Sheer Tint Redness Relief SPF15, ένα φαρμακευτικό προιόν, έχει πράσινο χρώμα ώστε να εξισσοροπεί την ερυθρότητα, απαλή υφή, κατάλληλη για πολύ ευαίσθητα δέρματα, ή ερεθισμένα δέρματα.Θα το βρέιτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.

1 σχόλια:

Ωραίο post, θα ήθελα σίγουρα να δοκιμασω της Laura Mercier που έχει και ειδικα για λιπαρό δέρμα όπως το δικό μου!! Φιλάκια!

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More